Webdesign &
Front-end Development

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden websites die een treffend, uniek ontwerp combineren met een aangename en optimale gebruikerservaring die vanzelfsprekend ook voortreffelijk werken op ieder (mobiel) apparaat. Daarnaast worden onze websites volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google.


Ben je op zoek naar een innovatieve bedenker, maker, regisseur en adviseur?
Neem dan contact met ons op!

Check in Cleaning (website)

Ontwerp en bouw van de meertalige website voor Check in Cleaning. Het ontwerp is gemaakt in Adobe Photoshop CC, de site is gebouwd in PhpStorm, met o.a. HTML-5, CSS-3, Javascript en PHP. Er is gebruik gemaakt van de Wordpress CMS.

Droste's Twente (website)

Bouw van de website voor Drotse's Twente. De site geeft de bezoeker veel informatie over de herberg, de oerboerderij, de boerderijlodges en de landschapskamer, het bevat bovendien een verscheidenheid aan arrangementen. Op de site kunnen online boekingen worden gedaan.

Tendolle Events (website)

Design van de website voor Tendolle Events. Het functioneel ontwerp is in Axure RP 8 gemaakt en het grafisch ontwerp in Adobe Photoschop CC. Alles volgends de richtlijnen van Bootstrap.

Peter's Farm (apps)

Ontwerp en bouw van twee apps voor Perter's Farm. De eerste app 'Peter's Farm' geeft informatie over de herkomst en kwaliteit van kalfsvlees. Je kunt een kijkje nemen in de stal bij de boer en je laten inspireren door honderden recepten.

De tweede app 'Veal cuts book' geeft voedings-deskundigen zeer gedetailleerde informatie over de verschillende onderdelen van het kalf. De apps zijn gekoppeld aan een TYPO3-site. Binnen de apps kan er tussen vijf talen gekozen worden.

Responsive Webdesign

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons).

DiDutch (website)

Design van de website voor DiDutch. Het functioneel ontwerp is in Axure RP 8 gemaakt en het grafisch ontwerp in Adobe Photoschop CC.

het ontwerp:

Orthica (webshop)

Design van een Magento webshop voor Orthica. Het functioneel ontwerp is in Axure RP 8 gemaakt en het grafisch ontwerp in Adobe Photoschop CC.Alle bovenstaande ontwerpen en sites zijn gemaakt in dienst van Exxtra.

Buro Heck

Schumannlaan 9
7522 KC Enschede
+31(0)6-23193275
ontwerp@buroheck.nl