Onze diensten

Wij zijn een kleinschalig full service toekomstgericht communicatiebureau, gespecialiseerd in visuele communicatie in de ruimste zin van het woord. Wij kunnen je helpen bij het uitdragen van je boodschap, het ontwikkelen van je huisstijl of het vergroten van je naamsbekendheid.

In deze tijd is een merk of huisstijl geen statisch gegeven meer, maar een dynamisch geheel dat steeds aangescherpt en onderhouden dient te worden. Dit geldt zeker ook voor een (moderne) website! In de beginjaren werd een website vooral gezien als een visitekaartje, een uithangbord, waar de klant een eerste indruk van een bedrijf kreeg.

Internet is de belangrijkste factor binnen een bedrijf om klanten te werven, te binden en maximale omzet te genereren. Betrokkenheid van een (potentiƫle) klant wordt steeds belangrijker. Internet is een community geworden, een aspect waar je als ondernemer handig gebruik van kunt maken. Wij kunnen je daarmee verder helpen door onze ruime ervaring in de wereld van communicatie en vormgeving.

Wij werken ook op projectbasis!

Wij zijn inzetbaar voor zowel kort- als langlopende projecten op freelance basis. Heb je binnen je bedrijf behoefte aan extra steun op het gebied van grafisch ontwerp of webdesign? Neem dan gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden op dit gebied door te nemen. Wij werken overigens ook op locatie!


Ben je op zoek naar een innovatieve bedenker, maker, regisseur en adviseur?
Neem dan contact met ons op!

Buro Heck

Schumannlaan 9
7522 KC Enschede
+31(0)6-23193275
ontwerp@buroheck.nl